Foto: www.schmidtaps.com

Vil du vide mere?

Hvis du vil høre lidt mere om hvad Friday Night Skate går ud på, så er du meget velkommen til at skrive til os. Men husk først at se om dine spørgsmål allerede er beskrevet her på hjemmesiden - vores ressourcer er få
Typiske spørgsmål

Ønsker du at skrive om os?

Friday Night Skate er altid godt pressestof, og da vi naturligvis er interesseret i at få udbredt kendskabet til eventet så meget som muligt, står vi selvfølgeligt tilrådighed for dig så du kan få de oplysninger du har brug for til din artikel. Vi har også en masse gode billeder i tryk-kvalitet.
Skriv til presse(at)fns-cph.dk for at høre nærmere.

Nyhedsbrev

Op til hver tur udsender vi et nyhedsbrev med informationer om den nye rute, og andre nye specielle tiltag der er relevante for rulleskøjteinteresseret.
Tilmeld dig nyhedsbrevet

Har du stof du mener vi skal have med i den næste udgave, eller har du kommentarer til en tidligere udgave er du meget velkommen til at skrive til os.
Skriv til nyhedsredaktionen

Sponsorer og samarbejdspartnere

Kunne du tænkte dig at lave et samarbejde med os? Vi er altid åbne over for at indgå samarbejde med forskellige parter, såfremt der vil være en fordel i det for Friday Night Skate og/eller deltagerne. Vi er afhængige af støtte udefra, da vi får ikke nogen indtægter fra vores events - alt i forbindelse med deltagelse er gratis.
Skriv til os

Friday Night Skate Bannere du kan bruge på dit website

Herunder finder du nogle forskellige bannere du kan bruge til at sætte på dit website når du vil linke til Friday Night Skate.

Send også gerne en mail til webmaster(at)fns-cph.dk når du laver et link til os - tak fordi du vil reklamere for os!

FNS logo - 200 x 100 pixels