Hvornår er der Friday Night Skate?

I perioden april-september vil der blive afholdt ca. 8 Friday Night Skate. Der kan forekomme ekstra bonusture ved særlige lejligheder.
Se datoerne

Hvor mødes man?

Det faste start- og slutsted for Friday Night Skate er i 2022 på parkeringspladsen ved Next House Copenhagen ved Polititovet - 500 meter fra Hovedbanegården.
Se hvordan du kommer til Next House Copenhagen

Hvem kan deltage og hvordan?

Alle kan deltage i Friday Night Skate. Det er gratis og kræver ingen tilmelding. Den eneste forudsætning er, at man er en erfaren rulleskøjteløber, der kan bremse og køre kontrolleret.

Hvor god skal man være til at stå på rulleskøjter?

For at kunne deltage i Friday Night Skate skal du kunne køre kontrolleret og selvsikkert på rulleskøjter, og du skal kunne holde tempo såvel som bremse.
Læs mere

Hvornår begynder og slutter løbet?

Friday Night Skate starter kl. 19.30 og slutter ca. 21.30. Kom i god tid, så alle er klar til afgang. Hvis du kommer for sent er feltet kørt, og så kan du ikke deltage.

Hvor kører man?

Man kører i et samlet felt på kørebanen blandt de andre trafikkanter, eskorteret af motorcykelbetjente og frivillige erfarne rulleskøjteløbere (Blockers).
Se ruterne

Er det sikkert at køre på rulleskøjter i trafikken?

Under de forhold som Friday Night Skate foregår under: JA!
Læs reglerne for deltagelse og om Blockers og Flying Nurses

Hvad skal man have med?

Læs om det anbefalede udstyr

Hvor hurtigt er tempoet?

Vi bestræber os på at holde en fart på ca 15 km/t. Du bør være fortrolig med at køre i dette tempo for at deltage. Blockers sørger for, at tempoet ikke bliver for højt eller lavt.
Læs om Blockers

Er der pauser undervejs?

Ja, der er i alle løb indregnet 1 pause midtvejs på ca. 10 minutter.

Hvad hvis det regner?

Løbet kan blive aflyst når som helst - både før og under FNS - i tilfælde af regnvejr og våde veje. Hvis arrangørerne vurderer, at der slet ikke er nogen grund til at starte, vil det fremgå af hjemmesiden to timer før start (kl. 17.00).

Hvad hvis jeg kommer til skade?

Hvis du kommer til skade, kan du tilkalde Flying Nurses, der kan yde førstehjælp på stedet eller tilkalde yderligere hjælp.
Læs om Flying Nurses