Bonus lørdagstur!

Som tidligere annonceret, så har vi en bonustur lørdag den 15. oktober. I samarbejde med Kræftens Bekæmpelse er der mulighed for at prøve den helt nyasfalteret cykelrute fra Hvidovre til Husum.

Hele arrangementet starter kl 13.00:

13.00 Borgmestre byder velkommen og åbner asfaltstien
13.15 Friday Night Skate ruller ud på en 26 km tur
13.30 For nybegyndere, er der mulighed for rulleskøjteundervisning i Hvidovre
15.45 (ca.) Friday Night Skate er tilbage i Hvidovre
[ Læs det fulde program i den officielle invitation - PDF ]

Der vil være mulighed for at købe mad og drikkevarer ved starten i Hvidovre, og der vil også være musik fra Karmakanonen.

Hvis man synes 26 km er langt, kan man nøjes med halvdelen, og så tage toget hjem fra Husum S-station. Eller tage en lang pause ved Artillerimagasinet - og så kører med tilbage når vi kommer retur.

Er du med offentlig transport, er Avedøre S-st. tættes på startstedet i Hvidovre. Følg den blå rute på kortet fra Avedøre S-st. til den grønne markering - ca. 1½ km.

Start ved Mågevej kl. 13:00 (Lørdag!)
(grøn markering på kort)

Vi følger herefter den nye cykelrute på Vestvolden, hele vejen til Husum (gul markering på kortet), hvor vi vender om, og ruller tilbage igen.

Ved start er der mulighed for at lægge sin taske i vores trailer som sædvanligt.

      

PAUSE: Artillerimagasinet
(rød markering på kort)

Denne gang holder vi 2 korte pauser, begge gange holder vi pausen ved Artillerimagasinet. Første gang efter 8½ km - på vej ud til Husum, og anden gang efter 17½ km - på vej tilbage til Hvidovre.

SLUT ca. 26 km
(grøn markering på kort)