Årets sidste tur - og stort afterparty!!

Fredag den 17. september er det tid til årets sidste FNS, og for at fejre alle de gode, sjove og skønne stunder FNS har budt på over sommeren, så bliver FNS denne gang til noget HELT særligt, hvor der skal hygges, skøjtes, fejres og FESTES!!

Ikke alene er der jo LYS-TEMA hvor alle opfordres til at tage deres mest selvlysende, blinkende tøj på. OBS: Præmie til den bedst udklædte!!

…MEN en række deltagere med Frederik fra Skates4U i spidsen har arrangeret både sunde juices, mad, drikkelse, DJ’s, og FEST!!!

Så ryd kalenderen og kom og nyd den sidste sommerstemning på skøjter og boards, og vær med når DJ’s sætter gang i festen på Solbjerg Plads, fra 18:30 - 02.00!

Program for aften:

  • Kl 18.30 - 20.00 er der servering af lækre frisk pressede juice og sandwich fra JUICY på Nørrebro. Baren serverer vand, sodavand og kaffe. 
  • Kl. 20.00 - 22.00 er der ÅRETS SIDSTE FNS optog med BLINKENDE LYGTER!!
  • Kl. 22.00 - 23.30 sørger DJ Allan Kjærgaard (fra kaos krew, freak show etc) for musik mens de “rullende” piger fra PromoteMe serverer varm kaffe, kolde øl, sodavand og lign. fra baren – mens de sultne og dem med trætte ben kan slænge sig i lounge stole på pladsen
  • Kl. 23.30 - 02.00 går DJ Lille Lars – kendt fra The Voice og ikke mindst fra Hotel Mariott! – på og skruer tempoet en ekstra tand op – og glæder sig til at se endnu mere rulleskøjte dans!
  • Kl. 02.00 lukker vi ned

Praktisk info:  HUSK: Varmt tøj til at feste udenfor efter FNS, evt. dansesko, hvis ikke skøjterne er nok, myggebalsam?, et stort smil og masser af godt humør.

JUICY  - er en juice og sandwichbar i Guldbergsgade. Der kan blandes/mixes indimellem de udvalgte frugter og ligeledes sandwich.  Sandwiches (Kalkun, Tun og Vegetar): 35,- Juices: (gulerod/æble/ingefær), (appelsin, hyldeblomst, jordbær, mynte): 30,-  Betaling er Dankort og kontant

PromoteMe - stiller baren og lydanlægget til rådighed ligesom de gjorde til RollerDisco i Ørestaden.  Baren byder på: ØL 35,- Vand 20,- Kaffe 20,- Cult shakers, Mokai og Modjo - 40,-  (3 for 100,-), Energi drik cult 25,- Betaling er Dankort og kontant

Skates4U - udlejer skøjter og giver præmier til den bedste udklædning – og har stået i spidsen for at stable denne særlige begivenhed på benene! Leje af rulleskøjter hele aftenen: 100,- , afhentes inden 19:30 på Solbjerg Plads.


Vis FNS 2010-09-17 på et større kort

Start på Solbjerg Plads kl. 20:00
(grøn markering på kort)

-- Solbjerg Plads
<- Nyelandsvej
-> Nordre Fasanvej
-> Ørnevej
-- Folmer Bendtsens Plads
-> Hyltebro
-> Nørrebrogade
<- Elmegade
-> Guldbergsgade
-> Fælledvej
<- Nørrebrogade
-- Dronning Louises Bro
<- Søtorvet
-> Gothersgade
<- Øster Farimagsgade
-> Sølvgade
<- Øster Voldgade
-> Kronprinsessegade
<- Christian IX’s Gade
-- Kristen Bernikows Gade
-- Bremerholmen
-> Holmens Kanal
-> Vindebrogade
-- Stormgade
-> H.C. Andersens Boulevard
<- Vesterbrogade
-> Axel Torv

      

PAUSE: Axel Torv - ca. 10 km
(rød markering på kort)

Vi køre herefter gennem Carlsberg og ud ved
elefant porten.

<- Jernbanegade
-- Ved Vesterport
-- Gl. Kongevej
<- Stenosgade
-> Vesterbrogade
<- Gasværksvej
-> Istedgade
-- Enghave Plads
-- Lyrskovgade
<- Vesterfælledvej
-> Vigerslev Allé
<- Sjælør Boulevard
-> Carl Jacobsens Vej
-> Gl. Køge Landevej
-- Toftegårds Allé
-> Howitzvej
<- Solbjergvej

SLUT ca. 20 km
(grøn markering på kort)

 

Tegnforklaring:
<- Venstre
-> Højre
-- Videre ligeud