Rutenbeskrivelse

BEMÆRK: I forbindelse med KulturHavn 2008, starter vi denne gang undtagelsesvis på Islands Brygge. Vi mødes ved Pinen, som er båden der ligger med bunden opad. Kom i god tid!

Fra Islands Brygge ruller vi til Amagerbrogade og derfra krydser vi indover til vi når Ørestaden. Her holder vi pause i den nye Bypark. Efter pausen prøver vi med en kort strækning med "fri hastighed", og samler op før Vejlands Alle. På Ørestadsboulevard laver vi igen et forsøg med "fri hastighed" - denne gang helt op til Njalsgade hvor vi igen samler op. Vi slutter af med en tur omkring Indre by og retur ad Christianshavn. Vi slutter ved Pinen på Islands Brygge efter ca. 21 km.

"Fri hastighed" betyder at hastigheden i spidsen af feltet vil blive sat op - hvor meget ved vi ikke, alt efter forholdene vil det måske være 25 km/t. Alle deltagere skal som altid holde sig bag politiet og turlederen, alt andet vil betyde bortvisning fra FNS. Når der samles op for enden af stræningen med "fri hastighed", betyder det at vi holder helt stille ind til feltet er helt samlet igen og blockerne er kommet frem. Som sagt er der tale om et forsøg, og vi tager forbehold for at vi bliver nødt til at annullere det.

Der vil denne gang undtagelsesvis være mulighed for at købe FNS vand i pausen i Ørestad Bypark.

Start på Islands Brygge kl. 20:00
(grøn markering på kort)

<- Islands Brygge
-> Njalsgade
<- Amager Fælledvej
-> Amager Boulevard
-> Amagerbrogade
-> Peder Lykkes Vej
<- Englandsvej
-> Sundbyvestervej
<- Røde Mellemvej
-> Vejlands Allé
<- Ørestads Boulevard
-> Ørestad Bypark

PAUSE: Ørestads Bypark ca. 8 km
(rød markering på kort)

-> Ørestads Boulevard
-> Arne Jacobsens Allé
-> Center Boulevard
-> Vejlands Allé
<- Ørestads Boulevard
<- Njalsgade
-> Artillerivej

     

<- Amager Boulevard
-- Langebro
-- H.C. Andersens Boulevard
<- Tietgensgade
-> Bernstoffsgade
-- Hamerichsgade
-- Nørre Voldgade
-> Gothersgade
-> Christians IX's Gade
<- Gammel Mønt
-- Bremerholm
<- Børsgade
-- Knippelsbro
-- Torvegade
-> Ved Stadsgraven
-> Amager Boulevard
-> Ved Langebro
<- Islands Brygge

SLUT ca. 21 km
(grøn markering på kort)

Tegnforklaring:
<- Venstre
-> Højre
-- Videre ligeud

onsdag, 20-08-08 00:01
Det er sjovt nok med det der tema ;-) men det ville ha været nemmere for "nogle" af os hvis det var GULT tema, men det kan vi måske gøre næste gang please ;-D
Birgitte Claussen
mandag, 04-08-08 14:29
Hej.
God rute.
Sjovt med "fri hastighed" - dog bør langsomme løbere være bedre til at trække langt til højre, så der er plads til at overhale.
Vi ses på asfalten.
Birgitte
lørdag, 26-07-08 09:24
Kære Gitte Madsen,

som en af "medløberne" i FNS så ved jeg at der ikke er nogen problemer i at springe fra når man har lyst, men du skal bare vide, at der så gælder de normale færdselsregler igen. :-)

Mv. Søren
Gitte Madsen
fredag, 25-07-08 17:49
Hej fns. Jeg har løbet på rulleskøjter i et stykke tid, men er måske alligevel ikke rigtig rutineret og er en noget forsigtig type, så jeg har endnu ikke turdet rulle over Langebro eller Knippelsbro (jeg bor på Amager), så jeg ville høre om man kan springe fra løbet inden man er nået hele ruten igennem?
Mvh Gitte Madsen
Fornavn/Efternavn
Email
Hjemmeside
Kommentar
Captcha Answer
Indtast venligst det ord der er vist på billedet. Dette er for at beskytte imod misbrug. Hvis du ikke kan læse ordet, tryk her. CAPTCHA billede for SPAM beskyttelse